Veel gestelde vragen
Links
 

Grote lelie promotiecampagne in Jumbo supermarkten 

09 juni 2010

De 145 Jumbo supermarkten in Nederland voeren van 17 juni tot en met 14 juli een grote promotiecampagne voor lelies. Het is de eerste actie op Nederlandse bodem die tot stand is gekomen met steun van de Promotiecommissie Lelies. De winkelketen ontwikkelde deze campagne samen met United Lily Growers. Dat is een samenwerkingsverband van leliekwekers, die inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de keten. Ze richten zich op alle aspecten van het proces, dus van de inkoop en preparatie van de bollen tot en met promotie en verkoop. De leliekwekers produceren 40 miljoen stelen op jaarbasis.

De Jumbo-actie is één van de promotie- of marketingplannen die met steun van de Promotiecommissie Lelies worden uitgevoerd. Die commissie bestaat onder andere uit kwekers en Bloemenbureau Holland. Tweemaal per jaar kunnen er plannen en ideeën ingediend worden om de afzet van lelies te vergroten. De beste en meest kansrijke initiatieven worden beloond.

Kraskaart

Meest opvallende deel van de campagne is de kraskaartenactie. Vier weken lang zijn alle lelieboeketten in alle Jumbo-filialen voorzien van een speciaal boeketkaartje. De achterzijde daarvan bevat een aantal verzorgingstips, de voorzijde is een kraskaart. Er zijn voor deze wedstrijd meer dan 500 prijzen beschikbaar, variërend van speciale lelievazen tot aan een jaar lang gratis lelieboeketten bij een vijftal consumenten.

Met posters op de winkelvloer en advertenties in de huis-aan-huis-folder 'Mijn Jumbo' - die onder meer dan 2 miljoen huishoudens wordt verspreid – geeft de retailer bekendheid aan de actie. Het centrale thema daarbij is 'Lelies, iedere dag een verrassing.' Op de boeketkaartjes wordt bovendien ook uiting gegeven aan de houdbaarheid van lelies. Dat gebeurt met de vermelding 'Minimaal 10 dagen vaasplezier'.

(bron: CNB/Bloembollenvisie 09-05-2010)

Lelies zijn speciaal ! Als je ze eenmaal een keer in huis hebt gehad wil je niet anders meer. Lees hier hoe je ze het beste kunt verzorgen en ontdek wat je allemaal nog niet wist ...
Een lelie dient goed afgesneden te worden voor een langer behoud in de vaas. Normaal is twee weken prima...
lees meer
Lelies voor in de tuin zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Sier de tuin op met deze unieke en betaalbare...
lees meer
 
Aziaat & LA (reukloos)
Longiforum & LO (lichte geur)
Oriental en OT (sterke geur)
Dubbele Lelies(reukloos/ meeldraadloos) NIEUW
Welke lelie ruikt niet sterk of is geurloos ?
Hoe krijg ik stuifmeel uit mijn kleren of vloer ?
Hoe houdt ik lelies nog langer op de vaas ?
Waar moet ik op letten in de winkel ?
lees het forum of stel hier je vraag...
 
Design by : VWS Export - Import of Flowerbulbs